Разгледайте страницата и научете повече за уроците по: пеене - джаз, поп, рок, мюзикъл; пиано - класическа, поп, рок, филмова музика; уроци по китара; групи по музика за деца!

3_1392226228.jpg
2_1392226227.jpg
1_1392226226.jpg

 

Уроци по пеене

Гласът е нашият вроден музикален инструмент. Пеенето е така естествено, както е дишането. Често при нас идват хора, които чрез пеене искат да освободят напиращи в себе си емоции – положителни или не чак толкова, и след часа усещат еуфория и лекота. Това е магията на изкуството – да материализираш емоцията чрез собствените си изразни средства – освобождаващо, вдъхновяващо и предизвикателно преживяване. Добре дошли са всички, които изпитват удоволствие от музицирането чрез гласа си. Без ограничения във възраст и подготовка.

Стиловете, в които пеем са: джаз, поп, рок, мюзикъл. В техническо отношение, важните за нас неща са: дишане, разпяване, упражнения за изравняване на регистрите на гласа и разширяване на диапазона; микрофонна техника. В посветеното на интерпретация време от часа, работим върху репертоар и импровизация (по желание). Тъй като е безкрайно важно да харесваме това, което правим, предоставяме възможност на ученика да избира песните, които иска да учи и усъвършенства. С удоволствие даваме предложения и препоръки за репертоара, когато са необходими.

Подготовка за кандидат-студенти в съответните специалности (избор и изработване на подходящ изпитен материал, подготовка по музикална теория и хармония), кастинги, прослушвания и концерти. За подрастващите - пеенето може да бъде добър помощник в обучението по чужди езици! За допълнително вдъхновение и професионален вкус, периодично организираме концерти, уъркшопове, лекции. Уроците могат да бъдат провеждани на български, английски или немски език.

 

 

 

Уроци по пиано

Добре дошли на уроци по пиано са всички, които в етап от живота си усещат желание за съприкосновение с музиката чрез този „всемогъщ", музикален инструмент. За начинаещи, напреднали, малки, големи, с амбиции към голямата сцена или просто за собствено удоволствие. Свирим в различни стилове – класическа музика, филмова, поп, рок, любими мелодии. За допълнително вдъхновение и професионален вкус, периодично организираме концерти, уъркшопове, лекции. Уроците могат да бъдат провеждани на български, английски или немски език.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3_1392226782.jpg
2_1392226781.jpg
1_1392226780.jpg

 

Уроци по китара

 

Уроците по китара са предназначени за ученици на всякаква възраст и с различни музикални интерес. Уроците могат да бъдат провеждани на български и английски.

 

Обучението може да бъде насочено както към класическата китара, така и към Поп, Рок, Блус и Джаз стил.

 

Работи се върху техническото овладяване на инструмента, както и върху сериозна и задълбочена подготовка по теория и солфеж. Отделяме изключително внимание на блус и джаз импровизацията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Занимания по Актьорско майсторство

 

Насърчете децата си да развият концентрация, памет, умение за работа в екип, комуникативни способности и въображение.

Заниманията ще включват забавни упражнения и игри по театрални дисциплини, както и екипна работа над етюди. 

 

 

 

 

                                                

                                                        

 

 

3_1392288949.jpg
2_1392288948.jpg
1_1392288947.jpg

Музика за деца

Възрастовa групa: 2-5 годишна възраст

 

През новата учебна 2017/2018 година, всеки вторник от 18.00 и събота от 10.00 часа, в студио Мюзик бокс отново ще се провеждат Детски музикални игри. Заниманията са групови и са предназначени за малчугани на възраст от 2 до 5 години. Нашата цел ще бъде да запознаем дечицата Ви с разнообразни елементи на музикалното изкуство – ще пеем заедно, ще разберем как функционира гласът, ще научим много нови песни, ще слушаме много и хубава музика, ще разказваме приказки от музикалната история, ще се запознаем с различни композитори и музикални инструменти, ще научим нотите. Интересен акцент са музикално-езиковите часове, в които чрез чуждоезични песнички, децата ще попълват своя речник с разнообразни думички на английски и немски. 


Занятията се провеждат на адреса на студиата: кв. Манастирски ливади, ул. Синанишко езеро 9А и кв. Младост 3, бул. Ал. Малинов 51, Метро Сити Център, ет. -1.