КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме MUSIC BOX и се радваме да Ви посрещнем в нашето музикално пространство! Приветстваме всеки, който обича музиката и желае да се докосне до нея, без значение от възраст, талант или опит. Създадено от Богдана Атанасова през 2013 г. в гр. София, студио MUSIC BOX бързо привлича участници, като до 2020 г. инициативата събира екип от 16 преподаватели – талантливи и опитни музиканти. Предлагаме индивидуални уроци по пеене, пиано и китара, композиция и солфеж, занимания по музика и актьорско майсторство за деца, подготовка за телевизионни музикални формати и кандидатстване в специализирани средни и висши учебни заведения. MUSIC BOX разполага с две локации - в кварталите Манастирски ливади и Младост 3.
 

Богдана Атанасова – създател на MUSIC BOX и вокален педагог:

"Занимавам се с музика, откакто се помня. Имала съм много учители и безбройни ситуации на изпитания, развитие и успехи. Днес, години след първия ми урок по пиано и хиляди часове, изпълнени с „най-красивото движение", единственото, което знам със сигурност, е че музиката е прекрасна, и е на всички. Концепцията ни е простичка – приветстваме всеки музикален фен, изпитващ радост от музицирането. Целта е да се чувстваме комфортно – тези, които сега прохождат, както и онези, намиращи се на няколко, или много крачки напред, и имащи потребност от задълбочено и посветено изследване на музикалното богатство!"
 

Анна Кацарова – Лектор и Рекламен Мениджър в MUSIC BOX:

„Музиката винаги е била неизменна част от моя живот. Партньорство – романтично, малко практично, но осъзнато и вълнуващо. Защото музиката докосва душата и разказва истории, носи смисъл, любов и надежда...Казвам се Анна Кацарова и най-много обичам да обичам. Бивши музиканти няма. Бивши рекламисти също няма. Владея добрия тон и езика на музиката. Мечтая за свят с повече стойностни хора и постъпки. Свят, в който повече хора чуват красивото. Красивото в музиката..."

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

1.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Екипът ни се състои от преподаватели с професионално, музикално образование и дългогодишен опит, притежаващи младежки дух и модерни умения.

2.

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД

Стремим се към индивидуален подход в обучението на всеки, предоставяйки възможност за самостоятелен избор на репертоар, сценични изяви и подходяща среда от хора с общи интереси.

3.

УЮТ И УДОБСТВО

Целта ни е да предложим гъвкави условия за посещение, в уютни и професионално оборудвани работни помещения, на оптимални цени.

Мисия & цели

post image

Да ви помогнем да заобичате и разберете себе си чрез музиката.

post image

Да ви насърчим да се наслаждавате на живота.

post image

Да сбъдваме мечти.