Уроци по пеене

 

Уроците ни по пеене включват подготовка в следните стилове:

 

 

Обичате да пеете и искате да се научите да владеете гласа си? Предстои Ви да кандидатствате в специализирано учебно заведение или да участвате в кастинг на музикален формат? Детето Ви обича да пее? MUSIC BOX е вашето място!

 

Добре дошли при нас са всички, които изпитват удоволствие от музицирането чрез гласа си. Без ограничения във възраст и подготовка. Запознайте се с нашите преподаватели, споделете целите си и заедно ще се учим на важните неща: дишане, разпяване, овладяване и изравняване на регистрите, микрофонна техника, красив звук и фраза, интерпретация и импровизация. Стараем се да ви учим на съвместно музициране – в програмите на нашите концерти често включваме дуетни и групови изпълнения на ученици от различни специалности – пеене, пиано и китара.

 

За подрастващите - пеенето може да бъде добър помощник в обучението по чужди езици! Уроците могат да бъдат провеждани на български, английски и немски език.

 

 

ПРЕПОДАВАТЕЛИ:

 

Поп, рок, джаз пеене: Богдана Атанасова, Петя Габрова, Илона Иванова, Кремена МитеваДимитър Крапчев, Олга Менцел, Християна Дънкова, Гергана Костадинова

Класическа постановка и мюзикъл: Илона Иванова

 

 

УСЛОВИЯ:

 

 

 

Запишете се за своя БЕЗПЛАТЕН, пробен урок по Пеене на: